Zorgpakketten

Volledig pakket thuis (VPT)
Zelfstandig blijven wonen, met zorg aan huis? Voor ouderen met een WLZ-indicatie, maar die niet in een verzorgingshuis willen wonen, zijn er onze aanleunappartementen. De WLZ-indicatie is hierbij in te zetten voor het zogeheten Volledig Pakket Thuis (VPT).

Met een VPT woont u zelfstandig, maar krijgt u dezelfde zorg en begeleiding als in ons verzorgingshuis. De aanleunappartementen van BCM bevinden zich naast onze zorglocaties Beukenhof en Maarsheerd.

Modulair pakket thuis (MPT)
Wanneer u zelfstandig wilt blijven wonen, maar met dezelfde zorg en begeleiding als in ons verzorgingshuis, heeft u de keuze tussen een Volledig Pakket Thuis of een Modulair Pakket Thuis. Bij het MPT bepaalt u zelf welke zorg u bij BCM afneemt. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat u een deel van de zorg bij een andere zorgaanbieder wilt afnemen. Daarnaast is het mogelijk om het MPT te combineren met een persoonsgebonden budget. In dit geval krijgt u een deel van de zorg ‘in natura’. Voor zowel de VPT als de MPT geldt de lage intramurale eigen bijdrage.

Wilt u meer weten over het wonen in één van onze aanleunappartementen in combinatie met het Volledig Pakket Thuis of Modulair Pakket Thuis? Dan kunt u terecht bij de woonzorgbalie in Maarsheerd. Hier staat onze medewerker elke dinsdag van 9.00 uur tot 11.30 uur klaar om uw vragen te beantwoorden.
Lees hier meer over onze aanleunappartementen

Terug naar overzicht

Kennismaken of een rondleiding?

We plannen graag een afspraak. Bel óf mail ons gerust!
0599-568 800 / info@bcmouderenzorg.nl

Copyright © 2023 BCM Ouderenzorg