Zorgpakketten

Volledig pakket thuis (VPT)
Zelfstandig blijven wonen, met zorg aan huis? Voor ouderen met een WLZ-indicatie, maar die niet in een verzorgingshuis willen wonen, zijn er onze aanleunappartementen. De WLZ-indicatie is hierbij in te zetten voor het zogeheten Volledig Pakket Thuis (VPT).

Met een VPT woont u zelfstandig, maar krijgt u dezelfde zorg en begeleiding als in ons verzorgingshuis. De aanleunappartementen van BCM bevinden zich naast onze zorglocaties Beukenhof en Maarsheerd.

Modulair pakket thuis (MPT)
Wanneer u zelfstandig wilt blijven wonen, maar met dezelfde zorg en begeleiding als in ons verzorgingshuis, heeft u de keuze tussen een Volledig Pakket Thuis of een Modulair Pakket Thuis. Bij het MPT bepaalt u zelf welke zorg u bij BCM afneemt. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat u een deel van de zorg bij een andere zorgaanbieder wilt afnemen. Daarnaast is het mogelijk om het MPT te combineren met een persoonsgebonden budget. In dit geval krijgt u een deel van de zorg ‘in natura’. Voor zowel de VPT als de MPT geldt de lage intramurale eigen bijdrage.

Wilt u meer weten over het wonen in één van onze aanleunappartementen in combinatie met het Volledig Pakket Thuis of Modulair Pakket Thuis? Dan kunt u bellen naar: 0599-568800 of een mail sturen naar: info@bcmouderenzorg.nl
Lees hier meer over onze aanleunappartementen

Terug naar overzicht

Kennismaken?

We plannen graag een afspraak. Bel óf mail ons gerust!
0599-568 800 / info@bcmouderenzorg.nl

Copyright © 2024 BCM Ouderenzorg