Thuiszorg

Heeft u hulp nodig bij uw dagelijkse verzorging en/of verpleging? Dan kunt u kiezen voor thuiszorg van BCM. Hierbij kunt u denken aan hulp bij het douchen, wassen en aankleden, scheren, huidverzorging, toiletgang, eten en drinken en bieden wij verpleging zoals wondverzorging en het toedienen en uitzetten van medicatie. Ook bij meer specialistische verpleegkundige zorg zoals stoma-zorg kunnen wij uw helpen. Onze medewerkers hebben daarvoor de specifieke kennis in huis.

BCM biedt in Stadskanaal thuiszorg rondom verzorgingshuis Maarsheerd en in de volgende wijken; Maarstee, Maarsveld, Maarswold, Parkwijk, Hagen, Vogelwijk en Borgen. In Musselkanaal aan het Havenplein en rondom de Beukenhof.

Een voordeel van thuiszorg van BCM is dat wij in kleine, deskundige teams werken. Zo zien onze cliënten voornamelijk dezelfde gezichten. Ontvangt u thuiszorg van BCM? Dan bent u met ons alarmeringssysteem verzekerd van directe en acute zorgverlening. Daarnaast kunt u gebruik maken van maaltijdservice. Hierbij kiest u zelf uit een uitgebreid menu aan driegangengerechten, waarbij u eenvoudig uw eigen maaltijden kunt samenstellen.

Meer weten over thuiszorg van BCM?
De relatiebeheerder en leidinggevende is Coba van der Laan. Zij is te bereiken via 0599-568 800 of cvdlaan@bcmouderenzorg.nl. Om in aanmerking te komen voor verzorging en/of verpleging heeft u een geldige indicatie nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze wijkverpleegkundigen via 0599-568 800.

Klik hier voor de prijslijst van o.a. de zorgalarmering.

Klik hier voor het contactformulier.

Terug naar overzicht

Clientverhalen

Mevrouw Kremer – Kaspers

Na vroeger zelf in de thuiszorg te hebben gewerkt, ontvangt mevrouw Kremer nu zelf af en toe thuiszorg. “Alleen als het nodig is, ik red mij ook nog goed zelf.” Mevrouw Kremer vindt het fijn om zelfstandig te kunnen wonen maar wel met alle gemakken en veiligheid van een verzorgingshuis. “Elke middag eet ik in het restaurant en ik ga graag naar de bingo of een voorstelling.” “Er wordt geregeld een leuke avond georganiseerd.”

Aan gezelligheid ontbreekt het niet bij mevrouw Kremer, vol trots vertelt ze dat ze onlangs door haar kleinzoon mee uit eten is genomen. Ook haar hartsvriendin, die ze nu al ruim 50 jaar kent, komt geregeld langs op de koffie. “Maar ik kan mij ook goed zelf vermaken, ik lees graag en ook los ik geregeld een kruiswoordpuzzel op.”

“Ja, ik ben blij dat ik hier woon, ik voel mij hier veilig en ik vind het fijn dat mijn kinderen en jongste zus op loopafstand van mij wonen.”

Lees meer

Kennismaken?

We plannen graag een afspraak. Bel óf mail ons gerust!
0599-568 800 / info@bcmouderenzorg.nl

Copyright © 2024 BCM Ouderenzorg