Activiteiten

Bij BCM besteden we graag veel aandacht aan het creëren van een gezellige sfeer. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten binnen en buiten de deur. Dit doen we om de sociale interactie onderling te stimuleren, maar ook om onze bewoners waar mogelijk lekker te laten bewegen. Beweging is namelijk goed voor lichaam én geest! Onze activiteiten zijn zowel in groepsverband als op individuele basis mogelijk. Wat dacht u van bloemschikken, handwerken, balspelen, zwemmen of kegelen? Daarnaast is er een speciale mannengroep, die regelmatig bij elkaar komt voor een potje biljart, jeu de boule of een dagje uit. Ook kunnen onze cliënten wekelijks hun geluk beproeven tijdens de bingo en kunnen liefhebbers van lezen terecht in onze bibliotheek.

Bij het samenstellen van ons activiteitenaanbod houden wij rekening met de wensen en (fysieke en mentale) mogelijkheden van de cliënt. Zo proberen wij iedereen te betrekken bij de activiteiten. Nieuwe ideeën hiervoor zijn altijd welkom.

Bij BCM vinden we het belangrijk om het gevoel van saamhorigheid in de wijk te vergroten. Wijkbewoners zijn dan ook van harte welkom om tegen een kleine vergoeding mee te doen aan één van de georganiseerde activiteiten of om gewoon een kopje koffie te drinken. Loopt u vooral eens binnen bij de Beukenhof of Maarsheerd.

Kennismaken?

We plannen graag een afspraak. Bel óf mail ons gerust!
0599-568 800 / info@bcmouderenzorg.nl

Copyright © 2024 BCM Ouderenzorg