Bij BCM volgen we de landelijke richtlijnen omtrent het coronavirus van het RIVM en de overheid. Om onze cliënten en medewerkers te beschermen zien wij ons genoodzaakt om ingrijpende maatregelen te nemen. Uiteraard gaat de zorgverlening (zowel zorg als huishouding) wel gewoon door!

Met ingang van donderdag 19 maart 2020 is conform de regelgeving besloten dat de Beukenhof en Maarsheerd per direct op slot gaan, dit betekent dat de bewoners van Beukenhof en Maarsheerd geen bezoek meer mogen ontvangen. Met ingang van 25 mei wordt de bezoekregeling conform de richtlijnen van het RIVM verruimd. De regels omtrent deze bezoekregeling zijn bekend gemaakt bij de eerste contactpersonen van de bewoners.

Eventuele boodschappen en wasgoed (wasgoed graag in een katoenen tas of bijvoorbeeld een kussensloop) voor de bewoners van Beukenhof en Maarsheerd, kunnen door de familieleden gebracht of gehaald worden na het maken van een afspraak met onze receptiemedewerkers. Deze zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 16:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur via 0599 568 800. De receptiemedewerker vertelt u vervolgens hoe te handelen. Voor Beukenhof kunt u ook rechtstreeks bellen met 0599 568 880.

Daarnaast is het restaurant van Maarsheerd gesloten, alle activiteiten en kerkdiensten in de Beukenhof en Maarsheerd zijn afgelast en de dagbestedingen zijn gesloten.

Tot nader order zal BCM om bovengenoemde redenen geen gebruik maken van de inzet van haar vrijwilligers. Ook leveranciers en derden worden verzocht om niet de gebouwen van BCM te betreden, goederen kunnen bij de achteringangen van Beukenhof en Maarsheerd afgeleverd worden.

Wij vertrouwen op uw medewerking en begrip.

Kennismaken of een rondleiding?

We plannen graag een afspraak.

Copyright © 2020 BCM Ouderenzorg