Leven met zorg waar nodig

Ouderen die langdurige en/of intensieve zorg nodig hebben, verdienen een fijne en veilige woonomgeving. Een omgeving waar zij zich thuis voelen en zoveel mogelijk het leven kunnen leiden waar zij zich prettig bij voelen. Dát bieden wij ze bij BCM op onze locaties Maarsheerd in Stadskanaal en Beukenhof in Musselkanaal.

In onze zorgcentra wonen ouderen met een CIZ-indicatie (VV 4 t/m 10). Aan cliënten die minder intensieve zorg nodig hebben, verhuren wij ook woningen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van thuiszorg en/of huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden wij begeleide dagbesteding aan onder andere mensen met dementie of COPD.

Tijden veranderen, zo ook in de zorg. Bij BCM kijken we daarom steeds naar nieuwe vormen van zorg en welzijn en stemmen deze af op de continue veranderingen en ontwikkelingen in de markt. Eén ding staat centraal in alles wat wij doen: het behoud van de regie van de cliënt. Dat vraagt om openheid en transparantie. Alleen zo kunnen onze cliënten en hun naasten kiezen voor de zorg die het beste bij hun past.

Het welzijn van onze bewoners betekent niet alleen het leveren van de beste zorg, maar ook aandacht hebben voor plezier en sociale contacten. Wonen in of in de omgeving van de locaties van BCM heeft veel voordelen. Zo kunnen ouderen voor een lekkere maaltijd terecht in onze restaurants, is er in beide locaties een winkeltje voor de kleine boodschappen en kunnen ouderen deelnemen aan allerlei leuke activiteiten.

Kennismaken?

We plannen graag een afspraak. Bel óf mail ons gerust!
0599-568 800 / info@bcmouderenzorg.nl

Copyright © 2024 BCM Ouderenzorg