Maarsheerd Stadskanaal

Op een mooie locatie in het Groningse Stadskanaal vindt u verzorgingshuis Maarsheerd. Hier bieden wij een thuis aan ouderen die langdurige zorg nodig hebben.

Maarsheerd richt zich op cliënten met een WLZ-indicatie. Op het moment dat thuis wonen niet meer gaat, kunt u een aanvraag doen voor een WLZ-indicatie. Op www.ciz.nl vindt u hierover meer informatie. Natuurlijk helpen we u graag met de aanvraag. Stuur een e-mail naar info@bcmouderenzorg.nl of bel naar 0599 – 568 800.

Samen genieten van een mooie oude dag
Veel mensen zien op tegen het verhuizen naar een verzorgings-/verpleeghuis, omdat ze hun partner niet achter willen laten. Bij Maarsheerd beschikken we over ruime appartementen, waar koppels terecht kunnen, ook wanneer één van de twee geen indicatie heeft. Zo kunt u samen genieten van een mooie oude dag.

Wilt u meer zelfstandig wonen? Ook die mogelijkheid bestaat in Maarsheerd. Zo kunt u een appartement huren, thuiszorg van BCM ontvangen via een Volledig Pakket Thuis (VPT) of Modulair Pakket Thuis (MPT). Voor meer informatie hierover zie ook Zorgpakketten.

Klik hier voor een digitale rondleiding in Maarsheerd.
Klik hier voor de brochure van Maarsheerd.

Kennismaken of een rondleiding?

We plannen graag een afspraak. Bel óf mail ons gerust!
0599-568 800 / info@bcmouderenzorg.nl

Copyright © 2023 BCM Ouderenzorg