Beukenhof Musselkanaal

De Beukenhof is geen gewoon verzorgingshuis. Gelegen op een mooie locatie aan het kanaal, vlakbij het centrum van Musselkanaal, richten we ons in de Beukenhof met name op ouderen die behoefte hebben aan een begeleide woonsituatie. Daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. In de Beukenhof bieden wij zorg aan cliënten met een WLZ-indicatie en cliënten met een WMO-beschermd wonen indicatie.

Gaat thuis wonen niet meer, omdat u te veel zorg nodig heeft? Of kunnen wij u helpen bij het structureren van uw dag? Dan kunt u een WLZ-indicatie aanvragen bij het CIZ of een WMO-indicatie bij de gemeente Groningen. Meer informatie vindt u op www.ciz.nl of www.gemeente.groningen.nl. U kunt ook contact met ons opnemen voor ondersteuning bij het aanvragen van de indicatie. Stuur hiervoor een e-mail naar info@bcmouderenzorg.nl of bel naar 0599 – 568 800.

Samen genieten van een mooie oude dag
Veel mensen zien op tegen het verhuizen naar een verzorgings-/verpleeghuis, omdat ze hun partner niet achter willen laten. Bij de Beukenhof beschikken we over ruime appartementen, waar koppels terecht kunnen, ook wanneer één van de twee geen indicatie heeft. Zo kunt u samen genieten van een mooie oude dag.

Klik hier voor een digitale rondleiding door Beukenhof.
Klik hier voor de brochure van Beukenhof.

Kennismaken?

We plannen graag een afspraak. Bel óf mail ons gerust!
0599-568 800 / info@bcmouderenzorg.nl

Copyright © 2024 BCM Ouderenzorg