Kwaliteit

Zorgkaart Nederland
Onze organisatie wordt op de website Zorgkaart Nederland erg positief beoordeeld met een mooi cijfer. We willen graag weten wat uw ervaring met BCM is, laat uw beoordeling achter op zorgkaartnederland.nl.

Kwaliteitsplan
Bij BCM willen we de kwaliteit van onze zorg voortdurend verbeteren. Dat vraagt om reflectie én een vooruitziende blik. In het Kwaliteitsplan hebben we uiteengezet waar we nu als organisatie staan en waar we naartoe willen. Hierin zijn ook verbeterplannen opgenomen, die per afdeling jaarlijks worden opgesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen en behaalde resultaten.
Klik hier voor het kwaliteitsplan 2020

Kwaliteitsverslag
Leren van het verleden, dat doen we met het Kwaliteitsverslag. Hierin wordt teruggekeken op het voorgaande jaar. Zo vindt u in het Kwaliteitsverslag onder andere de gemiddelde cijfers die cliënten ter beoordeling aan BCM geven.
Klik hier voor het kwaliteitsverslag 2019

Cliëntondersteuning
Heeft u vragen over zorg die wij niet voor u kunnen beantwoorden of die u met een onafhankelijke organisatie wilt bespreken? Wij verwijzen u hiervoor naar MEE Groningen of Quasir voor onafhankelijke cliëntondersteuning. Voor meer informatie kunt u terecht op één van de volgende websites: https://www.meegroningen.nl/wij-helpen-bij/onafhankelijke-clientondersteuning/ of https://quasir.nl/vertrouwenspersonen/

Kennismaken of een rondleiding?

We plannen graag een afspraak.

Copyright © 2020 BCM Ouderenzorg