“Dat vind ik zo fijn aan het wonen in Maarsheerd, het ligt zo lekker dichtbij het centrum.”

Mevrouw Zeeman – Kroeze

Heerlijk ontspannen zit mevrouw Zeeman uit het raam te kijken van haar appartement. Ze geniet van het prachtige uitzicht; “Ik vind het ook zo leuk dat er scholen vlakbij zijn, dat brengt zoveel gezelligheid en leven al die langsfietsende kinderen.”

Mevrouw Zeeman, voormalig kapster, woont sinds de jaren zestig in Stadskanaal. Na een druk en actief gezinsleven met drie kinderen is mevrouw Zeeman nog steeds een bezige bij. Even wandelen naar de bibliotheek in het centrum van Stadskanaal, gezellig een kopje koffie drinken met haar vriendinnen of even een boodschapje halen. “Dat vind ik nu ook zo fijn aan het wonen in Maarsheerd, het ligt zo lekker dichtbij het centrum.” “Maar heb ik geen zin om naar buiten te gaan, dan loop ik even naar het winkeltje in Maarsheerd of laat mijn boodschappen bezorgen.” Ook maakt mevrouw Zeeman gebruik van de kapper en is ze zondags te vinden bij de kerkdienst in Maarsheerd.

“Ik geniet elke dag van de rust die ik nu heb, als ik behoefte heb aan gezelschap hoef ik alleen maar de deur uit te lopen”.

Terug naar overzicht

Kennismaken?

We plannen graag een afspraak. Bel óf mail ons gerust!
0599-568 800 / info@bcmouderenzorg.nl

Copyright © 2024 BCM Ouderenzorg