“Bij de dagbesteding hebben we een kleine moestuin. Kan ik nog steeds mooi met mijn handen in de aarde.”

Meneer Kooistra

Een betrokken en drukbezet man, dat typeert de heer Kooistra. Na een jarenlang dienstverband als leidinggevende bij Philips én actief lid van allerlei besturen, geniet meneer Kooistra nu van het zelfstandig wonen met een beetje hulp van de thuiszorg in Maarsheerd.

“Twee dagen in de week ga ik naar de dagbesteding, even de gezelligheid opzoeken.” “Ik ontmoet hier andere mensen en het is leuk om samen de dag door te brengen, ook de uitjes buiten de deur zijn erg leuk.” Van oorsprong is meneer Kooistra geen ‘knoalster’, de zachte g in zijn stem is nog altijd hoorbaar. “Dat klopt, ik ben geboren in Brunssum en uiteindelijk via Oldenzaal in Stadskanaal voor het werk terecht gekomen.”

Meneer Kooistra is een man van deze tijd, de krant leest hij het liefst digitaal via zijn tablet en ook de computer is hem niet vreemd. “Tuinieren is altijd een grote hobby geweest, met als grote trots een eigen moestuin.” “Bij de dagbesteding hebben we ook een kleine moestuin, kan ik nog steeds mooi met mijn handen in de aarde.”

Terug naar overzicht

Kennismaken?

We plannen graag een afspraak. Bel óf mail ons gerust!
0599-568 800 / info@bcmouderenzorg.nl

Copyright © 2024 BCM Ouderenzorg